Сърцатият защитник на Черно море Сашо Александров ще пусне жалба до Апелативната комисия на БФС заради наложеното наказание от Дисциплиарната комисия – 3 мача и 800 лв. глоба, съобщава сайтът на варненци.

Той получи и директен червен картон при спречкването си с Данило Асприля на мача Черно море – Литекс на стадион "Тича". Според бранителя санкцията е силно завишена и се надява тя да бъде намалена.

Освен Сашо в редиците на "моряците" за гостуването на Локомотив в Пловдив няма да бъдат трайно контузените Бакари, Дани Георгиев, Георги Китанов и най-вероятно последното ново попълнение Марк Клок. Холандецът получи разтежение на бедрения мускул на последната тренировка на тима и му беше предписана почивка.

Лекарският щаб обаче имаше добра новина за наставника Никола Спасов. Проведеният контролен преглед и ехограф на Тодор Паланков не е показал сериозни увреждания и халфът се включи от днес в тренировъчния процес.

"Моряците" направиха едно занимание на стадион "Младост". Утре те отново ще имат една тренировка и в петък заминават за Пловдив. Срещата със "смърфовете" от ХVІІ кръг на А група е в събота от 14 ч. на "Лаута".