Рано сутринта тренираха днес футболистите на Черно море, заради жегите.

В заниманието взеха участие всички футболисти, с изключение на Бекир Расим, който има разтежение в областта на адукторите. Предписано му е медикаментозно лечение и физиотерапия, но със сигурност той пропуска неделното гостуване срещу Славия на стадиона в “Овча купел”, съобщава официалният сайт на клуба.

За сметка на това втори ден Марчин Буркхард тренира наравно със съотборниците си. Очевидно травмата му е излекувана, но дали ще излезе в мача с “белите” ще стане ясно утре, когато е последната тренировка на варненска земя преди дербито. След нея Никола Спасов ще определи и групата за двубоя с временния лидер в А група.

Днес след заниманието във Варна се проведе и традиционното за седмицата възстановяване.

Владимир Вълков ще ръководи Славия – Черно море. Срещата от ІІІ кръг на А група е в 18,30 ч. в неделя на стадиона в квартал “Овча купел”. “Белите” водят в шампионата, след двете си поредни победи, докато варненци ще търсят първи успех от началото на сезона.

Помощници на пловдивчанина ще бъдат Тони Пандарски и Георги Калудов. За 4-ти арбитър е определен Николай Георгиев, а събитията зад двете врати ще следят Георги Димитров и Волен Чинков. Съдийски наблюдател е Илонка Джалева, а делегат Валентин Чакъров.