Днес ще се изиграят две срещи от 31-ия кръг на втората шестица в А група.

Интересът на феновете е насочен към Пловдив, където Локомотив приема Левски. Двата тима играят за честта си, а единствената интрига е насочена към гладиаторската голмайсторска битка между Мартин Камбуров от състава на "смърфовете" и Антонио Аниете от Левски.

До този момент пловдивчанинът води в 13 попадения, но футболистът на "сините" му диша във врата с 12. Дали двамата ще се разпишат ще може да видите от 20:00 часа в ефира на Diema Sport, платформата Gong Play, в сайта Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.

Левски е насочил голямото си внимание към финала за Купата на България следващата седмица, но едва ли ще подцени битката на "Лаута". Двата тима винаги са предлагали качествени срещи и в тази петъчна вечер едва ли ще бъде различно.

Очаква се сред титулярите за "сините" да бъде Мики Орачев, тъй като Минев е наказан, също така Гаджев ще се разпорежда в средата на терена, а атаката ще бъде водена от Аниете и Бедоя. Валери Домовчийски вероятно ще пропусне срещата.

Локомотив ще излезе с всичко най-добро срещу столичани.

В другата среща по-рано през деня от 17:30 часа на стадион "Славия" "белите" посрещат Черно море като и тук интригата не е голяма. 

Двата тима доиграват сезона, а "моряците" със сигурност ще мислят повече за битката следващата седмица с Левски в Бургас отколкото за днешния мач. 
Традицията е в полза на варненския тим, който от изиграните 5 срещи със Славия има 3 победи и две равенства.

Може да наблюдавате срещата пряко в ефира на Diema Sport, Gong Play, Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.

И за двете срещи читателите на сайта Gong.bg, както и зрителите на Diema Sport ще могат да определят "Играч на мача", а това става с гласуване след 60-ата минута на срещите.