Футболистите на Черно море проведоха последна тренировка на стадион „Тича” тази сутрин преди гостуването на Ботев Пловдив от 7-мия кръг в А група. След заниманието, в което играчите демонстрираха отлично настроение, наставника Никола Спасов определи и група от 18 „моряци”, които поеха към Пловдив. Извън нея остана стража Александър Чанович, който е само с една-две тренировки и не е готов за игра.

Двубоят е в събота от 17,30 часа в събота и ще бъде излъчен пряко в ефира на телевизия Diema. Срещата е достъпна също на онлайн платформата Gong Play, а можете да я проследите и на честотите на Дарик радио.

Едва вчера Чанович се завърна от Сърбия, където имаше да урежда визови проблеми. Двубоя с „канарчетата” пропускат също невъзстановените Симеон Райков и Траян Траянов, както и Бекир Расим и Мартин Костадинов. В групата обаче се завръща аржентинския халф Хуан Мануел Вареа.

Мачът е поверен на младия столичен рефер Мартин Стоименов. Негови помощници са Станимир Илков и Младен Маринов, а 4-и съдия е Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Ангел Баялцалиев и Борислав Колев. Съдийски наблюдател е Георги Виделов.