Играчите на Черно море направиха последната си тренировка  преди домакинството си от 6-ия кръг на "А" група срещу Локо Пд.

Заниманието се проведе на стадион "Младост", за да  бъде запазено тревното покритие на "Тича" и да има възможно  най-добри условия за игра.  В тренировката се включиха всички налични футболисти на  "моряците", като единствено централният нападател Мирослав  Манолов тренира на облекчен режим и ще бъде до последно под  въпрос за двубоя.

След заниманието новият наставник на варненци Никола Спасов качи отбора на лагер в Национална спортна база  "Спортпалас" край Варна, където ще определи групата за сблъсъка.

Ръководството на Черно море призовава своите верни фенове да  подкрепят отбора по пътя към първата му победа, която да сложи  край на черната серия от началото на сезона, съобщиха от  пресслужбата на клуба.

За улеснение на привържениците касата до  служебния вход на стадион "Тича" ще отвори врати още в 14.00  часа, а останалите две каси в 16.00 часа. Цената на билетите е 4 лева. Срещата между Черно море и Локомотив  Пд е утре от 18.00  часа.