Тренировка на стадион “Младост” проведоха днес футболистите на “Черно море”. В нея се наблегна на сила и “експлозивност” на играчите. 

В заниманието се включиха почти всички “моряци”, с изключение на национала на Мартиника Матиас Курьор, който претърпя дентална хирургическа интервенция. Той ще почива няколко дни.

Добрата новина за наставника Никола Спасов е завръщането на бранителя Стефан Станчев. Той вече на 100% тренира наравно със своите съотборници и се чувства добре.

За сряда е предвидено “моряците” да направят 2 занимания. Сутринта ще се потят във фитнеса, а следобеда ще имат тренировка с топка.

Стана и ясно, че Футболист №1 на Варна за 2014 г. Михаил Венков е наказан с 1 среща и глоба 1000 лв. от Дисциплинарната комисия на БФС. Санкцията е за натрупани 5 жълти картона. Защитникът ще пропусне гостуването на “Левски” от втория плейофен кръг на А група, но пък ще бъде на линия за сблъсъка срещу “Локомотив” (Пд) от турнира за “Купа България”.

От 10:30 часа утре талантите на “Черно море” ще изиграят на стадиона под Аспаруховия мост във Варна отложената си среща от 28-ия кръг на Елитната футболна група до 17 г. срещу “Ботев” (Пд).