Двуразово тренираха днес футболистите на Черно море. Сутринта отборът беше пратен във фитнеса. Следобед наставникът Никола Спасов проведе занимание на стадион “Младост".

Старши треньорът на “Морето” има богат избор от играчи за срещата от ІІ кръг на втората шестица на А група с Левски на 3 април (петък) от 20 ч. в столицата. Единствено бранителят Михаил Венков е аут заради наказание след 5 натрупани жълти картона, а тази вечер офанзивният футболист Бекир Расим играе европейска квалификация с младежките национали с Уелс в Кардиф.

За утре Никола Спасов е предвидил още 1 тренировка във Варна. Той изпрати централният защитник Слави Сталев в дублиращия отбор на Черно море за утрешния мач с Марек от І кръг на втората шестица в Младежката група до 21 г. Сблъсъкът е в Дупница от 16 ч. Освен Сталев за срещата ще пътува и Тони Стоичков, съобщиха от клуба.

Стана ясна и промяна в мача на младшата възраст на Черно море. Варненци ще гостуват на Славия в столицата не в събота от 10,30 ч., а в неделя по същото време.