Една тренировка направиха днес футболистите на Черно море на стадион “Тича“. В нея наставникът Никола Спасов изпробва различни тактически варианти за мача с Левски от ІІ кръг на плейофите във втората шестица на “А” група. Двубоят е в петък от 20 ч. в столицата.

В заниманието взеха участие всички налични играчи, с изключение на младежкия национал Бекир Расим. Той влезе като резерва в евроквалификацията на “лъвчетата”, загубена с 1:3 от Уелс в Кардиф. При 0:3 в 51-ата минута България върна едно попадение, след като Расим пусна пас към Никола Колев, който със силен удар извън наказателното поле реализира за 1:3. До края на мача Расим имаше възможност да реализира, но стражът на Уелс показа класа и спаси всички удари към неговата врата.

След тренировката “моряците” проведоха традиционното за седмицата възстановяване. За утре Никола Спасов е предвидил още 1 занимание преди обед, след което отборът заминава от Варна за столицата. Аут за срещата е опитният бранител Михаил Венков, който беше наказан за натрупани жълти картони.

Ще следим мача Левски - Черно море в петък от 20.00 часа минута по минута в Gong.bg, на живо по Diema Sport и в  Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.