Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви след загубата от Ботев, че наистина му е много неприятно.

„Наистина ми е неприятно след тази втора поредна загуба у дома. Трудно се коментира. През първото полувреме ни бе трудно да организираме атаките си. Отборът на Ботев се бе организирал добре. Най-лошото е, че в пореден мач допускаме такова индивидуално надиграване. Бях сигурен, че може да направим нещо повече в този мач“, коментира Спасов.

„Създадохме много положения през второто полувреме. Трябваше да имаме повече късмет. Имахме ситуациите и положенията да вкараме втори гол и да решим мача в наша полза.

Елементарна контраатака доведе до втория гол на Ботев. Бяхме лошо построени в защита. Там нещата вече приключиха. За съжаление не успях да направя повече от това“, добави треньорът на Черно море.

„И при 1:1 продължихме да играем по същия начин и да атакуваме. Бях сигурен, че може да вкараме втори гол преди Ботев, но това не се случи за съжаление.

Марк Клок не тренира с отбора три седмици, Марчин Бургхард не е тренирал с отбора четири седмици. Липсва ни достатъчно самочувствие и увереност, когато играем на собствен терен“, каза още Никола Спасов.