Наставникът на Черно море Никола Спасов беше доста критичен към своя тим след 1:1 у дома срещу Славия в 26-ия кръг на А група. Варненци се спасиха от загуба чрез гол на Марчин Бургхард в двубой, в който бяха тотално надиграни от опонента си.

Спасов отчете това и заяви, че проблемът опира до мотивацията, която е трудна за постигане след влизането на тима във втората шестица.

„Като цяло не съм доволен от представянето на моя отбор, въпреки че стана интересен мач. Моите футболисти не бяха агресивни, активни и позволяваха много лесно да бъдем атакувани. Славия ни създаде страшно много положения и неприятности. Стана интересен мач, в това отношение беше забавно, но на мен не беше забавно, защото за пореден път играем бледо в мач без значение“, коментира Спасов.

„В началните минути имахме превес, но след това заиграхме много спокойно. Поговорихме си на полувремето, че трябва да станем по активни и да си вземем мача в името на публиката. Тези хора, които идват на стадиона, заслужават победи и добра игра. Имаше малко повече агресия, но е трудно да се върне мотивацията, когато не си подготвен за това нещо.“

„То е видно – досега, след разделянето на първенстовто, нямаме нито един мач, който да е изигран на добро ниво. Винаги си мисля преди всеки един мач, че тимът е готов и мотивиран, но после нещата се получава“, добави наставникът.