Старши треньорът на Черно море Никола Спасов изказа остри думи по адрес на съдийската бригада на мача с Лудогорец, загубен от варненци с 2:3 на „Тича“. Претенциите на специалиста бяха най-вече към главния арбитър на двубоя Георги Йорданов.

„Имахме проблеми в защита. Не бяхме добре в отбрана, особено през първото полувреме. Допуснахме лек гол, но въпреки това мисля, че играхме добре. Загубихме, защото Лудогорец вкара повече голове от нас. Като игра не играхме лош футбол. Бяхме агресивни, но имахме доста проблеми в края на мача. Получи се лек хаос. Третият гол направи мисията ни невъзможна. Имаше моменти, в които трябваше да запазим концентрация и ред“, коментира Никола Спасов.

„Опитахме се да играем добре през второто полувреме. Не вкарахме навреме. Имаме проблем с вкарването на голове. Всяка контраатака на Лудогорец е убийствено опасна. Естествено, че смените са за това – да се освежи играта на отбора. Не мога да кажа, че не съм доволен от играта на моя отбор. Все пак играхме срещу най-добрия отбор в България с най-добрите футболист. Естествено, че ще се вдигнем. Следващият мач е в неделя. Имаме време да се възстановим и да тренираме. Сигурен съм, че ще изглеждаме по-свежи. Очаквам да вкарваме повече голове“, продължи специалистът.

„Съдиите бяха под всяка критика. Свириха много пристрастно. Не искам да коментирам определени ситуации. Влияеха през цялото време. Не искам да коментирам. Ситуациите са много. Нека да тежи на съвестта им. Единствено съдиите пречеха на този спектакъл да стане по-добър“, завърши Никола Спасов.