Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че „моряците“ са били равностойни на ЦСКА до втория гол, който отбелязаха „армейците“ за успеха си с 3:1. Спасов направи и своята равносметка за представянето на тима, откакто застана начело му.

„Наистина стана много интересен мач. За жалост, изгубихме. Мисля, че бяхме равностойни до втория гол. Тогава се демотивирахме и след това получихме и трети гол. Иначе стана един интересен мач. Опитвахме се до края да отбележим, но не стана, за съжаление“, започна Никола Спасов в ефира на Диема.

„Живко Атанасов започна да играе, щом се появи Жоаким. Ние променихме нашата схема при промяната в ЦСКА. Но за нещастие нещата не се развиха в наша полза. Естествено, че можеше да бъдем и по-добре в атака. Аз вече бях направил смяна на фланга, бе влязъл Коконов и независимо как се развиваше мачът, щях да пусна още един нападател. Аз рискувах всичко и на практика играхме с трима централни нападатели. До края останахме агресивни и много отворени“.

„Докато имаме шансове за първата шестица, аз вярвам, че можем да се преборим. Всичко зависи от нас“.

Колкото до равносметката на Никола Спасов за представянето на тима, откакто го пое: „Моята оценка е много добра, аз съм доволен от всички момчета. Имахме и лоши моменти, но аз съм доволен от всички. Не мога да не съм удовлетворен от това, което направихме през есента“