„Ползотворно използвахме времето, през което тренирахме и всички са в добро състояние с изключение на Пепи Златинов, който една седмица трябваше да почива заради стара травма. Мисля, че правим една добра подготовка и всичко върви по план”, коментира в интервю за „Морски Гонг” по Дарик варна треньорът на Черно море Никола Спасов.

Запитан за състоянието на Бакари, Никола Спасов отвърна: „Състоянието му е добро. Аз се съобразявам с мнението на докторите и с него самия. Той ще влезе в игрови тренировки в Турция.Не искам да прибързвам с него. Той работи много съзнателно, много добре.Надявам се в Турция вече да се включи пълноценно.

По отношение нови попълнения Спасов заяви: Чакам само един нов футболист. Той трябва да пристигне по време на лагера в Турция. След като го вземем, приключваме със селекцията.Търся по –комплексен футболист в защита. Пробите на Тони Стоичко продължават. Ще го вземем с нас в Турция.

По повод контролите в Турция Никола Спасов заяви, че е доволен от съперниците, тъй като той смята, че са сериозни тимове. Варненци ще се изправят срещу грузинския Колхети, румънския Пандури и словенския Домжале.