„Чувствам се страхотно. Тук съм работил много години. Хората ме посрещнаха перфектно, и фенове , футболисти и ръководство. Искам да отговоря на тези очаквания от мен”, това бяха първите думи на завърналия се като треньор в Черно море Никола Спасов.

Доста фенове дойдоха днес на „Тича”, за да поздравят специалиста, който по-късно изведе отбора за тренировка на стадион „Младост”.

„Рано е да правя оценка на моите футболисти. Каквото има ще им го кажа в съблекалнята. Малко е къса пейката. Трябва да се засили конкуренцията. Убеден съм, че тези, които са тук, имат качества. В началото на първенството направиха добри резултатисрещу силни отбори, след което инкасираха 3 загуби. Затова моментът е малко по-труден. Не ме притеснява, че идвам при заварена селекция. След първия мач ще преценя какъв тип футболисти ни трябват. Ще разчитам на същия щаб, който остана”, каза още Спасов.

Никола Спасов

източник: Gong.bg, Добри Атанасов

На въпроса дали ще налага и юноши в първия тим, Спасов отвърна така:„Не познавам треньор да се отказва от услугите на добър юноша. Аз обичам младите футболисти. Има ли такъв с добри футболни качества, няма да се откажа от него. Ще се опитвам да направя така, че в отбора да играят юноши от школата на клуба.

Моите цели са да се класираме максимално по-нагоре в първенството”, завърши Станков.

Черно море

източник: Gong.bg, Добри Атанасов

Черно море

източник: Gong.bg, Добри Атанасов