Една тренировка проведоха в сряда футболистите на Черно море, която бе част от подготовката за предстоящото гостуване на Локомотив Пд.

Заниманието на стадион "Младост" бе разделено на две части. За първата треньорският щаб бе подготвил програма от разнообразни упражнения, целяща да отработи играта на скорост с бързи пасове. През втората пък "моряците" проведоха двустранна игра, в която дошлият на проби 18-годишен мароканец Мохамед Амине Енали хвърли много сили и старание.

Треньорът Никола Спасов раздели футболистите на два отбора. В единия бяха концентрирани основни футболисти, а в другия - играчи, които получават по-малко игрови минути. В крайна сметка двубоят завърши при 1:0 за титулярите, като голът за победителите реализира Мехди Бурабия.

В двустранната игра участие не взеха младите Илиян Неделчев и Николай Минков. По време на нея двамата се подготвяха самостоятелно.

Черно море гостува на "Лаута" тази събота от 14.00 часа. Срещата можете да наблюдавате в Gong Play, както и по Diema sport. Mача ще бъде проследен на живо и по Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS