Старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе категоричен, че тимът му ще играе на различно ниво срещу Левски на финала за Купата на България, за разлика от двубоя срещу Марек.

„Моряците“ се наложиха с 2:0 като гост на дупничани в мач от 28-ия кръг на А група. Срещата бе част от програмата на втората шестица.

„Доволен съм най-вече от победата, иначе от играта – има какво да се желае още. Излязохме с различен състав днес, дадох възможност на хора, които взимат по-малко участие, все пак и преди няколко дни играхме мач за Купата на България“, сподели Никола Спасов.

„Горе-долу бяхме на добро ниво, но има какво да се желае. Искаше ми се да вкараме по-рано първия гол, както и по-рано втория гол. Доста лежерно започнахме второто полувреме.

За нас мачът не беше с голям точков интерес, въпреки че исках да победим. Направиха го играчите, но много късно. Лесно пропуснахме головите положения, това ме подразни най-много. Без голове се губи интересът към футбола, а и играта става неспокойна. Марек се нуждаят от точки, създадоха напрежение пред нашата врата.“

„Финалът с Левски ще бъде много по-различен, ще има много по-голямо напрежение, но и по-голяма мотивация. По различен начин ще се изиграе финалът. Ще бъде различно и ще направя всичко възможно да изглеждаме по-добре. Това ще е нашият мач. Със сигурност ще се подготвим за финала както трябва. Мисля, че всички момчета са в добро игрово състояние, преди мача ще бъдат по-изчистени нещата в моята глава и дано да имам голям избор от здрави играчи“, завърши Никола Спасов.