Дублиращият тим на Черно море разгроми във Варна с 6:1 гостуващият състав на Хасково. Срещата се игра на стадиона под Аспаруховия мост. Мачът беше от VІІІ кръг на втората шестица на Младежката футболна група до 21 г.  Интересното е, че попаденията са дело на 6-има “моряци”, които се раздадоха по терена.

Мартин Костадинов даде преднина на своите още в 1-ата минута. Практически всичко свърши само 2 минути по-късно, когато Александър Попов удвои. В 8-ата минута Даниел Димитров направи резултата класически.

След почивката варненци се разпореждаха на стадиона и само 5 минути след подновяването на мача Димитър Балчев вкара за 4:0. Разгромът беше оформен от Емил Илиев, който се разписа в 60-ата минута и Милен Николов в края. От Хасково се добраха до гол на честта.

Един от наставниците на Черно море в тази възраст – Тодор Каменов, коментира, че се е получил добър двубой, използван за тренировка на неговите момчета. Гостите са били с подмладен състав, което е позволило на терена Черно море да пробва неща, които иначе няма как да минат срещу други тимове. Спецът е изключително доволен от видяното.

Черно море U21: Иван Дюлгеров, Александър Йовчев, Тони Стоичков, Георги Гушлев, Стефан Иванов, Емил Илиев (65 – Милен Николов), Карен Мадоян, Мартин Костадинов, Даниел Димитров, Николай Минков (46 – Димитър Балчев), Александър Попов (65 – Станислав Джамбазов)