Черно море гостува на Локомотив Горна Оряховица в четвъртфиналния реванш за Купата на България. Точно в 14.00 часа двата състава ще запретната ръкави в опит да определят и поредния полуфиналист във втория по престиж турнир в страната. Място в следващата фаза вече намериха Левски и Локо Пд, а „моряци“ и локомотивци ще дадат отговор на поредната загадка след часове.

В първата среща Черно море се наложи с 1:0. Преднината на момчетата на Никола Спасов е крехка, а това дава добри изгледи пред тима от Горна Оряховица, който може да сътвори изненада. Съставът от Б група се представя убедително от началото на сезона във втория ешелон. Локомотив е на второ място във временното класиране с 37 точки, само на пункт зад лидера Монтана.

От своя страна, в редиците на варненци засвидетелстваха готовност да елиминират съперника си, а това говори за добро настроение в отбора и положителна настройка. Неприятен момент за наставника на Черно море Никола Спасов е, че той няма да може да разчита на контузените Георги Божилов, Георги Китанов, Слави Сталев, Дани Георгиев, Живко Петков и Бекир Расим.

Домакините със сигурност ще се радват на отдадена подкрепа, а такава ще имат и гостите от Варна. Предварителните очаквания са малка агитка да пътува към Горна Оряховица за срещата.

Главен съдия на мача е Владимир Вълков.

Не забравяйте, че развитието на двубоя може да проследите в сайта Gong.bg, в ефира на Diema Sport, в Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.