Черно море проведе възстановяваща тренировка преди гостуването на Ботев в Пловдив в мач от 11-ия кръг на Първа професионална лига в събота от 15 часа. В заниманието взеха участие всички футболисти, включително и вратаря Пржемисъл Коварж, който вчера не е тренирал заради здравословни проблеми.

Тренировката традиционно завърши с джитбол. Мачовете между отборите на треньора Георги Иванов и капитана на „моряците” Георги Илиев са доста емоционални и се превръщат в оспорвано дерби, тъй като и двамата не обичат да губят. След като преди 10-на дни Гонзо и съотборниците му Дани Георгиев и Мишо Венков победиха състава на Георги Илиев, Траян Траянов и Пламен Николов, днес отборът на Илиев взе реванш с чиста победа – 2:0. Въпреки резултата срещата бе равностойна и с огромен заряд.

Утре сутринта Черно море ще проведе последната си тренировка на стадион „Тича”, след което треньорът Георги Иванов ще определи групата за мача с Ботев в Пловдив. Малко вероятно е в нея да има промени. В ранния следобед тимът ще отпътува за града под тепетата.