Треньорът на Черно море Георги Иванов определи групата за мача от 9-и кръг на Първа професионална лига срещу Берое. Последното занимание на варненци се проведе на клубния стадион “Тича”, а в него взеха участие всички играчи. 

От тимовия лист отпадна вратарят Александър Чанович и младите Мартин Костадинов, Илиян Неделчев и Николай Минков. 

Гонзо: Тежък жребий, но можем да бием Левски

В клубния автобус не се качи и 17-годишният Илиан Илиев. На мястото на Чанович с отбора пътува Емо Михайлов. В групата се завърна и чешкият полузащитник Ян Малик, който пропусна мача със Славия.

С проблеми са нападателят Бакари и десният краен защитник Ондрей Сукуп. Чехът е със счупен нос след мача със Славия, а Бакари е с натъртване отново в областта на носа. Двамата обаче попаднаха сред избраниците на Георги Иванов и ще вземат участие в мача в Стара Загора.

Двубоят между Черно море и Берое е в петък, 30 септември, от 20 часа под Аязмото. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

Групата на Черно море: Коварж, Емо Михайлов, Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Бакари, Влади Романов, Иван Коконов, Валентин Йосков.