Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви, че отборът му излиза във всеки мач за победа. Гонзо говори след успеха с 1:0 над Берое в двубоя от деветия кръг на Първа лига. Специалистът добави още, че след изгонването на играча на заралии Иво Иванов, неговият състав е владеел инициативата.

„Идеята бе да дойдем и да победим. Това се искаше от нас - да сме агресивни, когато Берое владееше топката. Но изпускаме положения и това понякога оказва влияние. След изгонването на Иво Иванов ние владеехме играта“, започна Гонзо.

„Опитахме се да сме агресивни, но смятам, че днес победихме с владение на топката. Проблемът е в нашите домакински мачове, че понякога подценяваме съперниците ни, изпускаме положения. И тук можеше да ни изравнят и треперихме до края. Винаги когато поведеш, пред теб се разкриват различни тактически варианти. Знаехме, че Берое ще излезе напред. Берое ни е пряк конкурент за шестицата. Доволни сме“, добави Иванов.

„Аз не съм бил изнервен. Знам, че отборът ни е добър и играем добър футбол. Смятам, че и с Лудогордц, и ЦСКА, и със Славия се представихме добре. Само ако в един мач влезеш психически не толкова мотивиран, може да ти коства успеха. Първенството е равностойно. Радвам се за Иван Коконов и за целия отбор. Направихме добра атака при гола ни“, допълни специалистът.

„Подготвям отбора така, че всеки мач да излизаме за победа. Какво ще стане срещу Верея, ще видим. Мисля, че ще излезем спокойни и мотивирани“, завърши Иванов.