Всяка година в началото на футболното първенства всеки фен е мечтател, обнадежден и по-често с трепет очаква първите мачове. Това е времето на мечтата, че този сезон ще е различен, успешен, победеносен.

И всеки фен изрича съкровената фраза „Сега ние ще сме шампиони!” Това е времето на безплатните мечти – Левски ще е шампион, Ботев ще е шампион, Литекс ще е шампион, Локо ще е шампион, Славия ще е шампион,  Лудогорец ще е шампион, Черно море ще е шампион, Берое ще е шампион,  Пирин ще е шампион, Монтана ще е шампион. 10 мечти, но само една ще стане реалност! 

Този път само ултрасите на ЦСКА и Локо Сф са в по-различна ситуация и с по-дългосрочна мечта – че след 2 години тимовете им ще са  в А група с устрем към титлата. А първият кръг на родния шампионат отрезви мечтите до някъде. И най-красноречивият извод от откриващите пет мача е това, че евроучастниците ни не успяха да спечелят по 3 точки. 

Е, как да искаме да продължат в Европа като те у нас не могат да стигнат до победата?!  Въпрос, за сега без отговор. Просто мечтите са безплатни особено в началото на сезона!