Мъжкар. Това е най-честото определение, което върви редом до името на Георги Иванов, новият треньор на Черно море. Със сигурност не са малко тези фенове на „моряците”, които са останали изненадани от факта, че изборът на ръководството падна точно върху Иванов. Има такива, които смятат хода за удачен, а и такива, които са на обратния полюс и са крайно разочаровани.

Позитивната страна на бившия футболист и треньор на Левски е неговата твърда ръка, непримиримост и жажда за победа. Със сигурност ще сложи нов ред и желязна дисциплина в отбора. Феновете на „моряците” са крайно взискателни и ако има нещо, което най много да ги дразни в играта на футболистите е, ако усетят, че любимците им не се раздават на терена до откат в името на марката „Черно море”. Като футболист, боготворен от едни и оплюван от други Георги Иванов е доказал и на едните и на другите, че гори на терена и се раздава докрай. Тук на „Тича” това може да се окаже един от най-важните му козове като го приложи и като треньор.

„Той нищо не е постигнал като треньор”. Това е изречението, което със сигурност минава от уста на уста през немалка част от феновете на „Тича”. Като се прибави и фактът, че идва от Левски, а и „сини” и „червени” не са „добре дошли” в дома на Черно море, със сигурност Иванов няма да бъде посрещнат с напълно отворени обятия от 12-ия играч, наречен публика. Сигурно е обаче, че новият треньор на „моряците” е амбициран и гори от желание да се докаже точно, защото не се е доказал като треньор и обра достатъчно критики включително и от тези, които го боготворяха като играч. Той е и човек, който на няколко пъти доказа, че поема и най-вече носи отговорност.

Ако се съди по треньорския му почерк досега,  освен дисциплина Георги Иванов със сигурност ще изисква  от футболистите агресия, здрава преса по целия терен, а в офанзивен план приоритет ще са атаките по крилата. Отговорността за селекцията ще е изцяло негова, иначе едва ли би се съгласил да поеме Черно море в наистина труден момент, когато резултатите са задължителни.  А те са важни и толкова чакани от феновете, че със сигурност запасът им от търпение е на изчерпване. Колкото по-бързо успее да преобрази отбора във възходяща линия, толкова по-рано треньорът ще бъде искрено приет на „Тича”. Не настъпи ли промяната и Георги Иванов ще усети на гърба си подобно на колегите си Попов, Генов и Зафиров тежестта на недоволството на феновете на Черно море. Треньорът и „морето”...историята продължава...