Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви след победата над Черноморец, че успехът е важен, защото дава по-голямо самочувствие на неговите футболисти преди предстоящите мачове.

„Знаехме, че ще бъде тежък мач. Доволен съм, че момчетата подходиха сериозно и отговорно и изпълниха по най-добрия начин нещата, които изисквахме от тях. Тази победа е важна, защото ни дава самочувствие в предстоящите мачове. Очаква ни тежка серия“, коментира Гонзо.

„Знаехме, че Черноморец играе затворено и контраатакува опасно. 2:0 е добър резултат. Надявам се в следващите мачове да реализираме повече голове. Точките и позицията не отговарят на класата на Черноморец“, добави треньорът на Черно море.

„Георги Илиев от утре ще започне да тренира с отбора и ще следим неговото състояние. Той и Георги Божилов са дфутболисти, които липсват на отбора. Радвам се, че футболистите, с които разполагаме показват характер. Ние се защитавахме добре и контраатакувахме добре. Във всеки един мач има спорни ситуации. Като цяло Ники Йорданов свири добре мача“, каза още Георги Иванов.