Голямата звезда на Черно море Матиа Курьор все още не е решил как да продължи кариерата си след края на сезона. Той е обвързан с "моряците" до края на кампанията, а през декември миналата година беше свързван с редица отбори. 

Курьор говори пред медии в родната си Мартиника и потвърди за контакт с два тима - Левски и Лудогорец. Той обаче ще реши едва към края на сезона какво ще прави през лятото. 

"Доста качествени отбори се свързаха с мен, което ме ласкае много. Искаха ме Левски и Лудогорец, това са двата най-силни отбора в България. Но аз обещах нещо на Черно море - казах, че ще доиграя сезона във Варна и ще удържа на думата си."

"Благодарен съм на този отбор, защото той ме върна към големия футбол и повярва в мен. А как ще продължи кариерата ми след края на договора ми, ще реша едва в края на април, но по-вероятно в началото на май."

"Засега оставам в Черно море, но защо да не подновя договора си и за още време? Да, харесва ми перспективата да отида в някой голям отбор, но искам да съм основна фигура там, а не просто да фигурира във визитката ми. Така че има време да помисля и да взема най-доброто решение за себе си. Все пак ще съм на 28 години в скоро време", сподели Курьор. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS