Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че е доволен от представянето на футболистите след победата над грузинския Колхети.

„Момчетата подходиха много отговорно. До първия гол, до 25-та минута бяхме по-колебливи. След като вкарахме първия гол, доминирахме напълно в срещата. Второто полувреме играхме с много по-голяма увереност. Надиграхме напълно противника. Закономерно можехме да вкараме още четири гола. Можехме да вкараме още толкова сигурно. Направихме и доста пропуски. В защита също не стояхме зле. Съвсем закономерно и заслужено постигнахме такава голяма победа“, сподели Спасов.

„Като първа контрола съм доволен от всички. Нямам забележки. Бижев определено направи впечатление и се представи на много добро ниво. Като цяло съм доволен от всички. Предстоят ни още две контроли. Вече ще имаме по-малко тренировки. Във вторник и в петък ще играем контроли“, добави треньорът на Черно море.

„Имаме разговори с Кулибали, но нямаме 100% сигурност. Моите очаквания са той да дойде още в Турция. Последните дни ще покажат дали това ще се случи. Ако успеем да го вземем, селекцията ще бъде приключена“, каза още Никола Спасов.