Футболистът на Черно море Георги Илиев заяви преди сблъсъка с Левски от 22-я кръг на А група, че настроението в тима е оптимистично.

"Настроението е като преди всеки мач - оптимистично, надявам се то да се оправдае след мача. Надявам се да изберем правилната тактика и да успеем да изпълним задачите на треньора, за да победим. Левски винаги е бил от отборите, които си поставят високи цели в България. Винаги е трудно срещу тях. Този мач също няма да е изключение. Надявам се, че всичко ще се реши на терена. Подготвени сме, така че се надявам да успеем. Ние сме една идея по-освободени от Левски", заяви Жоро Илиев.

Двубоят от 22-я кръг на А група е от 13 часа на 27-и февруари и можете да го следите в Gong.bg, да го гледате в Gong Play и по Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

Запитан дали мачът с Левски е по-специален за него, тъй като е бивш играч на ЦСКА, Жоро сподели: "Да, може би има някаква по-специална тръпка като играя срещу Левски. В България мачовете срещу ЦСКА и Левски винаги са по-специални. В последните години така е и с Лудогорец и Литекс. Отбори срещу които младите могат да се докажат. Това са мачове, които се помнят малко повече от другите".

На въпроса - как намираш българския футбол, след като се завърна от едно доста скъпо първенство, каквото е китайското, Георги Илиев бе болезнено искрен: "Същият е като преди две години".


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS