Треньорът на Черно море Никола Спасов остана доволен от показаното от неговите футболисти в контролата с Добруджа, слечелена с 1:0.

"Доволен съм от контролата, Добруджа бяха достоен противник, получи се полезна проверка. От ден на ден момчетата ще стават по-добри. Днес подходихме по същия нaчин като в контролата със Созопол, всички футболисти взеха участие в срещата. Направих два равностойни състава. Единствено Влади Романов игра цял мач. Играхме с по-малко полузащитници и с повече нападатели.Имахме проблеми в определени моменти в организацията на играта и най-вече в завършващата фаза. За разлика от предишната контрола днес имахме повече положения за гол, но не можахме да ги реализираме. В крайна сметка това не е най-важното на този етап", каза Спасов. 

Относно Георги Илиев и Дани Георгиев, Спасов сподели: "И двамата са в добро състояние, но не и физически във формата, в която трябва да са. На този етап от подготовката е нормално да не са в отлично състояние.

Никола Спасов сподели, че утре очаква към тима да се присъедини чуждестранен футболист, който ще изкара проби на Тича. Също утре във Варна се завръща холандецът Марк Клок.