Нападателят на Черно море Мирослав Манолов заяви, че не може да разбере на какво са се дължали тежките контузии на Георги Китанов и Слави Сталев в заключителните минути при победата над Берое с 4:0.

Вратарят на варненци пострада много тежко в продължението заради влизане на Крис Гади и се наложи тъкмо на Манолов да застане на вратата до края на срещата, тъй като отборът му беше изчерпал правото си на 3 смени. Малко по-късно и Слави Сталев напусна контузен след сблъсък с Мапуку.

„Честно да ви кажа, не съм очаквал с 4:0 да победим, защото отборът на Берое игра затворено. Играха хубав футбол, но заслужено ги победихме“, започна Манолов.

„Сега научих, че на Китанов му предстои операция, може би още тази вечер. Не знам какво да кажа. Не знам. Минал съм по този път, но лошото е, че и по другия път съм минал – имаше преди години една случка в Монтана, за която нямах вина, но получих червен картон. После получих наказание от 5 мача. Тук при 4:0, не знам кой беше футболистът на Берое, влиза му в краката, чупи му крака и няма абсолютно никакви последствия. Не знам дали е било нарочно, но в случая лошото е, че Китанов ще трябва да си почине 3-4 месеца или не знам колко точно.“

„Не знам какво става и със Слави Сталев. На терена беше много зле, не даваше да му пипнат рамото. И това се случва в продължението на мача, при 4:0“, допълни авторът на първия гол в срещата от 12-ия кръг на А група.

„За първата шестица ще се борим, докато имаме теоретични шансове. Докато сме в играта, ще се борим до края. Това ще ни даде самочувствие оттук нататък да играем по-добре“, завърши Манолов.