„Мисля, че направихме един добър мач, в който контролирахме изцяло нещата. През първото полувреме беше нормално, че бяхме колебливи и вкарахме късно първия гол“, коментира старши треньорът на Черно море Никола Спасов след успешния си дебют начело на варненци. „Заслужавахме и малко по-рано да го вкараме и щяха да се успокоят нещата по-рано и да заиграем още по-добре. Голът просто дойде навреме. Второто полувреме го започнахме с желание и бяхме много концентрирани. Искахме да вкараме втори и трети гол, и нещата се случиха. Мисля, че не дадохме никакъв шанс на Локомотив“, каза още Спасов и продължи:

„Вкарахме и красиви голове, което още повече ме радва. Вторият гол беше страхотен. Момчетата си свършиха работата прекрасно. Можехме и четвърти гол да вкараме. След 3:0 беше тотално превъзходството ни. Доволен съм от резултата и играта, но все пак това не е, което искаме да бъде Черно море.“

„Жалко е, че се контузи Дани Георгиев. Не знам какво е положението му. Пейката ни е доста къса и се надявам да удържим в този вид максимално дълго време. В момента няма как да правя експерименти. Миро Манолов тренира индивидуално, не мога да ви кажа в момента кога ще е възстановен. Бакари чака операция, така че на него не може да се разчита поне до следващата календарна година“, завърши Никола Спасов.