Двама от чуждестранните футболисти на Черно море разпуснаха с пижамено парти. Бразилците Ели Маркес и Адемар Жуниор бяха сред ВИП гостите на варненско заведение с латиноамерикански ритми.

Всяка събота в заведението има пижамено парти като за най-оригинално пижамено облекло има специални награди. Маркес и Адемар бяха заложили на традиционното - дънки и фланелка, с което се открояваха от посетителите в заведението. Двамата се оправдаха, че нямат пижами, а спят само по къси футболни панталонки.

Завдението е със следната визитка: Ти си в града. Задръствания, лудница и бетон. Мечтаеш си за плаж, коктейл, може би дори и да си в Хавана, Рио или Буенос Айрес. Ние ти даваме клуб с латиноамериканска концепция, където можеш да се потопиш в коктейли направени както Хемингуей ги харесва в “bodeguita del medio”. Музиката е специално селектирана при нашите пътувания из клубовете и плажовете на Южна Америка. Интериорният дизайн те изпраща на местенцето, за което мечтаеш, кара те да релаксираш скрит от градския хаос, а ние те караме да се чувстващ като бял господар в Коста Рика. Това със сигурност спомага за по-малката носталгия на бразилците към родните топли места в Бразилия.