Звездата на Черно море Матиас Курьор за пореден път демонстрира находчивост и изобретателност пред феновете. Този път обаче не на терена по време на поредния футболен мач. Матиас провокира привържениците да се включат в необичайна игра, в която се разигравам два билета за вход на стадион "Тича".

Идеята си футболистът сподели в социалната мрежа, където написа следното:

"Здравейте на всички!"

"Първо, добра победа постигнахме този уикенд".

"Много съм развълнуван, защото имам добра новина за българските си фенове. Много мислих как да Ви благодаря за вашата невероятна подкрепа".

"Тъй като във Варна, с екипа на Черно море, бе възстановена моята страст към футбола и ми бе дадена отново възможността да практикувам този спорт, който обичам толкова много, искам да ви направя един подарък. За него трябва да играете. Преди всеки мач у дома, аз ще ви давам възможност да спечелите два билета за предстоящата среща на Черно море. За целта трябва да сте много наблюдателни. Следващият мач във Варна е във вторник. Така че утре ще публикувам снимка на място, където ще бъдат скрити два билета за вход на стадиона. За да ги спечелите, просто трябва да отидете на въпросното място и да ги намерите. Лесно ли ви се струва?".

"Пожелавам ви успех. Очаквайте утре около 12 часа да разберете къде се намират билетите".

"Приятна вечер на всички!"


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS