Треньорът на Черно море Илиан Илиев попълни групата с юноши от школата на клуба за гостуването на Арда от 7-ия кръг на efbet Лига. Причината е многото контузени футболисти в лагера на "моряците". От 18-те отпадат нападателят Исмаил Иса, Родриго Енрике, Стефан Станчев, Йонуц Нягу и Велислав Василев. 

Иса е с проблеми в коляното, а Родриго има разтежение в адуктора. И двамата ще отсъстват от терена поне две седмици. Нягу е с проблем в менискуса, а Стефан Станчев получи разтежение на последното занимание на варненци. Младият Велислав Василев пък е с вирус.

Така Илиан Илиев повика за срещата с Арда младият нападател от школата на клуба Денислав Ангелов. Сред избраниците на специалиста се завръщат Мартин Минчев, Дани Кики и Лъчезар Йорданов. Последните двама се възстановяваха от контузии близо три седмици, а Минчев пропусна мача с Лудогорец заради вирус.

Отборът ще отпътува за Пловдив в четвъртък рано сутринта, където ще проведе последната си тренировка пред двубоя с новака в efbet Лига. "Моряците" гостуват на Арда в петък от 20:30 часа, като мачът ще се играе на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Патрик Андраде, Емил Янчев, Лъчезар Йорданов, Жордао Кардосо, Илиан Илиев, Мартин Минчев, Жоржиньо, Денислав Ангелов.