Отборът на Черно море тренира в намален състав. Днешното занимание на "моряците" се проведе на стадион "Тича" във Варна, а в него взеха участие четирима юноши от школата на тима. Това са Мартин Милушев, Павел Георгиев, Стефан Петков и Димитър Иванов, съобщиха от клуба.

С тима на тренират и халфът Патрик Андраде и вратарят Иван Дичевски. Двамата се възстановяват от контузии. Патрик Андраде получи травма в мача с ЦСКА-София във Варна, а Иван Дичевски на тренировка с националния отбор U19. Талантливият млад страж на Черно море се прибра във Варна да се лекува.

От подготовката отсъстват Исмаил Иса и Виктор Попов, които са в националния отбор за мача с Парагвай, както и Илиан Илиев-младши, Иван Дюлгеров и Мартин Минчев, които са с младежката формация на България. При младите "лъвове" U19 пък е нападателят Денислав Ангелов.

В петък (15 ноември) Черно море ще проведе контролна среща, която е продиктувана от паузата в шампионата заради националните отбори. "Моряците" ще гостуват на Нефтохимик в Бургас. Треньорът Илиан Илиев ще използва в проверката и доста юноши от школата на тима.