Наставникът на Черно море похвали играчите си за себераздаването при загубата с 1:2 като на гост на Левски в поредни кръг на efbet Лига. Той обаче остана разочарован от съдийството. 

„Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добрия отбор и заслужено поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни във финалната третина. Опасявахме се от съдията, той не беше на нивото на мача. Двама човека в засада при гола на Левски. Това помогна за обрата, мачът беше равностоен иначе“, започна специалистът.

„Не трябваше да допускаме изравнителен, но се случват това. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да правим ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един футболист не съм недоволен обаче. Програмата не е измислена добре. Имаме три гостувания в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално“.

„Нищо не се променя за момента. Имаме съответно 4 и 5 точки аванс. Трябва да се приберем към 5-6 часа сега и след два дена да пътуваме отново. Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред“, завърши Илиев.