Черно море записа трета победа в контролите от лятната подготовка. “Моряците” спечелиха спаринга в Банско с 4:3. Два гола за варненци реализира Илиан Илиев, който се разписа в 5-ата и 14-ата минути. До почивката с два гола на Илиян Стефанов и един на Мартин Камбуров Берое направи отбрат, а през втората част Родриго Вилела и Леандро Андраде се разписаха за 4:3.

До момента “моряците” са изиграли 4 проверки, в които записаха 3 победи и едно равенство. Победиха ЦСКА 1948 с 1:0, последва равенство със Струмска слава и победи срещу Арда с 3:2.

Черно море започна силно двубоя и още в 5-ата минута откри резултата. Васил Панайотов намери Илиан Илиев в наказателното поле, който реализира за 1:0. В 8-ата минута Касми пусна прецизен пас към Денислав Ангелов, който пое топката и стреля, но стражът на Берое спаси.

В 14-ата минута Черно море отбеляза втори гол. Отново Васил Панайотов подаде към Илиан Илиев, който излезе сам срещу вратаря и вкара за 2:0. В 25-ата минута Илиян Стефанов намали резултата. След центриране отляво Мартин Камбуров свали с глава към Стефанов, който отблизо вкара за 2:1. В 35-ата минута Берое изравни резултата. Мартин Камбуров отново намери Илиян Стефанов на добра позиция, който стреля и реализира за 2:2. В 44-ата минута нападателят направи обратът за Берое пълен – 2:3.

В 55-ата минута Илиян Стефанов се озова на стрелкова позиция, но прати топката встрани от вратата на Георги Георгиев. В 60-ата минута Черно море изравни резултата. Илиан Илиев пусна страхотен пас към Родриго Вилела, който отблизо вкара за 3:3. В 62-рата минута Черно море поведе с 4:3. Родриго подаде към Леандро Андраде, който много технично насочи топката в мрежата на Берое. В 85-ата минута Светослав Николов бе изведен сам срещу вратаря на Берое, но не успя да намери очертанията на вратата.