През годините футболният Черно море е създал история, част от която са стотици личности. Една от тях е чаровната Кристина Димитрова. Повече от седем години на "Тича" бе неотлъчно до отбора, като основното й задължение бе да работи с младите играчи при "моряците".  Както се пишеше в един журналистически материал - "За нея мечтаят много футболисти, но я имат само тези на Черно море". Защото им е… психолог!

Сега обаче Кристина Димитрова е далеч от "Тича", но не и от футбола. Ослепителната блондинка е подела нова инициатива. Тя разбира се е свързана с психология, спорт и още нещо. Димитрова стартира собствен подкаст. В него освен спортната психология ще се обсъждат теми, разгледани през психологически и чисто човешки поглед, теми табу - за които не се говори - включително изневерите, връзките, секс, отношенията между родители и деца. Къде отидоха днешните мъже и в какво се превърнаха днешните жени, ще говори за спорт и изпитанията пред спортистите по пътя към голямата кариера. 

Първият гост ще бъде Мадлен Алгафари. С известната психотерапевтка и писателка ще бъдат обсъждани много наболели теми за днешното общество.