Отборът на Черно море гостува на Локомотив София в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът е днес от 17:45 часа на стадион „Локомотив” в столицата и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата на живо минута по минута.

 „Железничарите“ започнаха с успех под ръководството на новия наставник Данило Дончич, побеждавайки Славия с 2:1 като гости, но след това последваха загуби от Лудогорец и ЦСКА.

Локомотивци отчаяно се нуждаят от точки, за да прогресират в подреждането, като в момента са 14-и с девет пункта, натрупвайки вече осем поражения на сметката си. Черно море е втори в таблицата с 27 точки, на две от лидера Локо Пд.

„Моряците“ се върнаха на победния път в последния кръг, след като надвиха Ботев с 1:0 на „Тича“ – преди това отборът на Илиан Илиев направи равенство при гостуването на ЦСКА 1948.

Варненци ще имат шанс да се изкачат на първото място при победа над Локомотив поне временно, тъй като Локо Пд посреща ЦСКА в понеделник вечер.