Черно море приема Левски в дербито на 29-ия кръг на efbet Лига. „Моряците“ посрещат своя съперник на стадион „Тича“ тази събота (13 април) от 20:15 часа.

На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, употребили наркотични вещества и без документи за самоличност, написаха от клуба. 

Зрителите, закупили билети за мача в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!

За избягване на излишно напрежение и с цел предотвратяване на конфликти на полувремето няма да се разрешава на зрителите да напускат стадиона.

Всеки напуснал стадиона на полувремето, няма да бъде допускан обратно в сектора си.

Лица до 18 години ще влизат на стадиона само с попълнени декларации (ще има на входовете) и придружител. Деца до 12 години влизат безплатно.

Входовете на стадион „Тича“ ще бъдат отворени час и четиридесет и пет минути преди мача – 18:30 часа. Призоваваме Ви да не чакате последния момент, а да дойдете на стадиона възможно най-рано! Всяко забавяне на касите непосредствено преди срещата би създало излишни проблеми в организацията и пропусквателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на двубоя.

След приключване на двубоя зрителите от сектор Гости ще бъдат помолени да изчакат останалите зрители да напуснат стадиона.