Черно море умолява привържениците, желаещи да гледат на живо мача от 13-ия кръг на efbet Лига между Черно море и Левски да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропускателният режим. На стадиона ще може да се влиза само със "зелен сертификат" - документ, който се издава на хора, завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест, а проверката му по входовете ще отнеме повече време. PCR тестът е валиден 72 часа, а антигененният - 48 часа от вземането на пробата, припомнят от клуба.

Ръководството на "моряците" призовава привържениците да спазват вече влезлите в сила нови мерки за ограничаване на заразата от COVID-19.

За улеснение на всички фенове Черно море ще отвари пункт за тестове за COVID-19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. "8-ми Приморски полк" до касите за билети на стадиона, като цената е преференциална - 8 лв. за антигенен тест. След 15 часа ще започне организация за срещата между двата отбора и правенето на тестове ще бъде преустановено.

Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за автомобили ще отвори в 9 часа, а всички останали - в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лева. Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

ПФК Черно море призовава хората да си купуват билети за двубоя само ако имат валиден сертификат. Хора без такъв няма да бъдат допуснати на стадиона. Носете си и лични карти.