Отборът на Черно море продължава да се готви за петъчното домакинство на Ботев Пловдив от 10-ия кръг на efbet Лига. В днешното занимание на "моряците" на стадион "Тича" взеха участие всички футболисти, с изключение на Дани Кики. Халфът е облекчен режим заради болки в коляното. Нападателят Исмаил Иса, който също имаше контузия в коляното, вече тренира наравно със своите съотборници. 

С мъжкия тим се подготвят юношите от школата Денислав Ангелов и Велислав Василев. Последният страдаше от контузия в глезена, но вече е възстановен и от началото на седмицата е заедно с представителния тим на варненци. В тренировката на тримата вратари - Миодраг Митрович, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски се включи и младият талант Стефан Петков.

Треньорът Илиан Илеив няма да може да разчита за срещата с "канарите" на Патрик Андраде, който е наказан за натрупани жълти картони. Със сигурност аут е и Дани Кики. 

Срещата между Черно море и Ботев Пловдив е от 17 часа на стадион "Тича" във Варна и ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.