Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи 18-е за последния мач на отбора за 2019 година. "Моряците" се изправят срещу Арда Кърджали в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. 

Двубоят на "Тича" е на 14-и декември, от 14:15 часа и ще бъде пряко предаван по DIEMA SPORT, като ние от GONG.bg отново ще проследим случващото се минута по минута. 

След като от групата отпаднаха контузеният Мирослав Енчев, Илиан Илиев-младши, който е болен и наказаният Димитриос Хантакиас, стана ясно, че аут са още Иван Дюлгеров, Аристоте Ндонгала и Лъчезар Йорданов.

Така сред избраниците на специалиста попаднаха младите Велислав Василев и Денислав Ангелов. В групата след изтърпяно наказание се завръщат опитните Васил Панайотов и Цветомир Панов.

Ето и групата на Черно море: Миодраг Митрович, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Фахд Актау, Даниел Димов, Васил Панайотов, Дани Кики, Патрик Андраде, Емил Янчев, Велислав Василев, Жордао Кардосо, Родриго Енрике, Мехди Букаси, Мартин Минчев, Исмаил Иса, Денислав Ангелов.