Черно море приема Етър от 18:45 часа днес в среща от група "А" на втората осмица в efbet Лига. Домакините са водач в класирането с огромна преднина, докато "болярите" са трети, на точка зад Царско село. В последния кръг съставът от Велико Търново загуби от "царете", но все още има шансове да избегне плейофите за оставане в елита. Както винаги Gong ще проследи всичко най-интересно за Вас минута по минута. Схватката ще може да наблюдавате и на живо по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

В редовния сезон Черно море не съуспя да победи Етър. Двубоят във Варна приключи 1:1, а на "Ивайло" "виолетовите" спечелиха с 1:0. Сега обаче ситуацията за Етър е тежка. Отборът на Петко Петков е в сериозна криза и през седмицата играчите бойкотираха една тренировка заради неизплатени заплати. След като получиха парите си, футболистите подновиха занимания.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на капитана Даниел Димов, който е контузен. С травма е и Петър Вуцов, а Родриго Енрике изтърпява наказание. Извън групата остана Мартин Минчев.

В Етър голямата въпросителна е дали Флорент Боджадж ще се възстанови за двубоя. Добрата новина е завръщането на Георги Купенов.