ЦСКА и Черно море се изправят в директен сблъсък за второто място в efbet Лига. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е тази вечер от 20:15 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Главен съдия на срещата е Георги Кабаков.
 
Двата отбора преследват второто място, което дава директна промоция за Лигата на конференциите. Завършилият трети ще се изправи на бараж срещу тима на седмата позиция. Черно море идва в столицата с две точки аванс пред  "червените". Затова равенството би дало повече шансове на "моряците" преди последния кръг. 
 
Варненци показват отлична форма в плейофите. Тимът на Илиан Илиев все още няма загуба, а преди четири дни разгроми шампиона Лудогорец с 4:0, нанасяйки му историческо поражение в елита. Преди това Черно море завърши 0:0 с Левски и спечели с 1:0 срещу Локомотив Пловдив. ЦСКА пък записа 4 точки в плейофната фаза - победа над Левски (3:1), загуба от Лудогорец (1:3) и равенство с Крумовград (2:2). 
 
В двата мача от редовния сезон предимството е за варненци, които спечелиха на "Тича" и завършиха наравно на "Българска армия".
 
ЦСКА отново ще бъде без наказания Фернандо Каранга, а аут заради контузии са Юрген Матай, Мартин Стойчев и Илиан Антонов.
 
Гостите от Варна не могат да разчитат на Мишаел Алвес и Виктор Попов, но в групата се завръща Мазир Сула, който най-вероятно ще е титуляр.