Нападателят на Черно море Дани Кики не показа видимо разочарованието си от 0:0 у дома срещу Славия в 4-ия кръг на efbet Лига. Острието на „моряците” отчете, че неговият тим не е успял да наложи желания натиск и това била една от главните причини за второто поредно реми с участието на варненци.

„С оглед на мача, да, мисля, че Черно море изпусна 2 точки. Считам, че през повечето време бяхме по-концентрирани, по-агресивни. Имахме няколко възможности за гол, но не се получи днес”, коментира 31-годишният пловдивчанин.

„Лошото е, че от 90 минути чисто време се игра чисто време някъде към едно полувреме, дали има, дали няма. Играта беше супер разпокъсана. Неу успяхме да наложим един натиск. За мен съдията даваше доста елементарни фаулове. Единствено от някакви статични положения успяхме да затрудним отбора на Славия. И дотам.”

„Първенството тази година е доста интересно. Всички отбори са на ниво и не може дума да става за никакво подценяване. Всеки един отбор се бори във всяка среща да спечели каквото може. Няма лесни и трудни мачове. Виждате, отборът на Етър направи два равни с Левски и ЦСКА. Тук печелиш, там губиш и така до края на първенството”, завърши Кики.