Капитанът на Черно море - Даниел Димов, говори пред DIEMA SPORT преди дербито с Левски днес. Универсалният футболист се надява тази година отборът да постигне целите си, след като в последните сезони все нещо малко не достига на "моряците". 

"Историята е показала, че мачовете тук винаги са здрави - изпълнени са със заряд, както на терена, така и по трибуните. Надяваме се да се поздравим с победата. Феновете създават атмосфера, тогава футболистите дават всичко от себе си. Мобилазацията винаги е голяма срещу всички грандове в България. Точките са важни. Предпоставките са налице", каза Димов. 

"Гледам да съм до отбора, да помагам. След малко започва мача - говорим си за мобилизация, концентрация. Надявам се да го изпълним", допълни той. 

"Мисля, че през последните години все нещо мъничко не ни достига. Надявам се тази година задружно да постигнем нещо повече. Налагаме млади футболисти от нашата школа. Знам колко трудно е. Апелирам всички клубове у нас да залагат на млади играчи, те няма да ни подведат". 

"В тези моменти се показват лидерските качества на футболистите. Трябва да са мобилизирани. Така съм бил аз в Левски. Работа и постоянство". 

"Появява се лека усмивка на лицето ми. Надявам се до няколко месеца да има положително развитие", завърши Димов относно контузията си.