Отборът на Черно море приема ЦСКА в един от най-интригуващите сблъсъци от 15-ия кръг на efbet Лига.

Срещата на стадион „Тича” във Варна е с начален час 17,30 и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим мача минута по минута.

ЦСКА отпътува за Варна с мисълта за реванш за злощастната загуба с 1:3 на стадион „Българска армия” в последния двубой между двата тима.

"Моряците" намериха своята форма през последните седмици и вече са в първата 6-ца на класирането, но тепърва предстои голяма битка за оставането в челните места в таблицата. Загубата в последния кръг при гостуването на Локомотив Пловдив не спомогна за тази цел, но срещите на "Тича" са изцяло различна сцена на действия.

При ЦСКА положението бавно се нормализира, но напрежението бързо може да се завърне. Милош Крушчич грабна първия си успех като треньор на "червените" след 4:0 при гостуването на Етър. До червения картон за великотърновския състав обаче резултата беше 0:0 и нещата въобще не изглеждаха толкова розови за момчетата на сърбина.

За състава на "моряците" Патрик Андраде е възстановен и ще бъде на разположение на своя наставник Илиан Илиев.

За ЦСКА Иван Турицов, Жанио Бикел и Рафаел Енрике продължават да лекуват контузии. Вратарят Густаво Бусатое готов и се очаква да започне като титуляр. Криситян Малинов също се завръща. Вив Саломон Отабор пък изрази надежда, че отново ще получи повиквателна за състава на Нигерия.