Фен на Черно море описа емоциите, които са го завладяли след успеха на "моряците" срещу Крумовград с 3:1 от последния кръг на efbet Лига, както и настроението от целия сезон на тима, който се оказа изключително добър.

startphoto.bg
29 снимки

"Това днес е история. 86 години чакаме тази радост и този момент. Имаме две бронзови отличия досега от историята ни, но сега вече печелим среброто. Няма нищо по-хубаво от това. Двубоят срещу Сампдория, на който присъствах, имаше много перипети, но не са за разказване. Това беше едно от първите европейски гостувания. Беше съвсем различно, сега емоцията е друга. Постепенно постигаме нещата, за които сме мечтали. Има още мечти, които се надяваме да се сбъднат", заяви той.

"Финалът за Купата на България преди девет години остава най-паметният мач. Но това днес е вторият най-щастлив за мен. Очаквам надграждане. Най-малкото да сме на мястото, на което сме сега – да бъдем в тройката и да се борим за титлата. Малко повече из Европа си пожелавам", добави привърженикът на Черно море.