Привържениците от Националния фенклуб на Черно море организират благотворителна инициатива по време на домакинството на Левски от 22-рия кръг на efbet Лига. Феновете на “моряците” събират средства за своя приятел и съмишленик Юлиян Михайлов, който страда от рак на костите и има нужда операция в чужбина, чиято обща стойност е 30 000 евро. Сумата е непосилна за него и семейството му. За целта по време на двубоя със “сините” тази събота от 14:15 часа на стадион “Тича” ще има кутии за дарения, където всеки желаещ може да помогне. Ръководството, футболистите и щабът на Черно море вече се включи в кампанията за набиране на средства.

Ето и призива на НФК Черно море: Да напълним стадиона! Заедно в една кауза!

“Моряци, тази събота (22.02) от 14:15 Черно море се изправя срещу Левски, като за всички това е мач с по-специален заряд! Този път, освен за победата, ще се борим и за едно човешко бъдеще! Доста от вас вече са запознати със случая на нашия съмишленик Юлиян Михайлов и организираните благотворителните инициативи. В събота на стадиона ще бъдат разположени кутии за дарения-непосредствено до магазинчетата под козирката и от страната на агитката.
Време е за мобилизация, всяко едно присъствие на стадиона е важно, нека не оставаме безучастни! Тук искаме да изразим огромните си благодарности към треньорското ръководство в лицето на Илиан Илиев и Петьо Костадинов, към всички футболисти, целия екип и ръководителите, които се включиха и подпомогнаха нашата кампания! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ! В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!”.