Вратарят на Черно море Георги Георгиев призна, че целта пред „моряците” е шестицата в efbet Лига. Стражът акцентира, че отборът му е играл не добре срещу Левски при нулевото равенство.

„Мисля, че се получи от наша страна не толкова добра продукция, колкото желаехме. Постарахме се след първите 20 минути да вземем инициативата и донякъде се получи. Нека си го кажем право в очите – трябваше да играем по-добре”, започна вратарят.

„По принцип никога не сме искали да играем така. Искаме да играем повече с топката, да играем футбол. Мен работата ми е да се намесвам. Когато мога да спасявам, спасявам. И ние имахме две-три хубави ситуации и съжалявам, че не вкарахме. Нямаше да бъде незаслужено. При положение, че искаме да играем атакуващ футбол е нормално да има ситуации и срещу нашата врата. Три от ударите бяха на контраатака. Случва се при нас. Пред нас има цел – шестото място. Не знам всеки какво мисли. При положение, че печелиш точки и не влезеш в шестицата, то тези точки ти остават. Дава ни и предимство дори и в долната осмица. Борим се за максимален брой точки. Целта наистина е Топ 6”, завърши Георгиев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.